Post by lysmilesssimpsmar on Feb 11, 2022 18:35:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing Hook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing Hook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увеличаване на хакване на пари ▞▞▞
▞▞▞ Fishing Hook 2022 version ▞▞▞
Hopeless дори не може да промени езика на английски
Имам 1 спешен проблем/проблем. Моля, поправете. Започвал съм отначало няколко пъти, преинсталирах, силата спря, но все още не мога да намеря скрита тайна на съкровището в тайната карта, без значение колко дълго или колко пъти се опитвам. Не бързах, играх няколко дни и пробвах, но все пак намирах сини монети. Дори пробва друг акаунт. Какво стана? Все още е много отличен и пристрастяващ, но това е проблематично, защото не може да завърши мисията на предизвикателството сега, за да получите нов 1
Lưỡi câu Thể thao bjxr
Много суперррррррр
Тази игра е толкова лоша
Тази игра е предизвикателна, трябва да се движите бързо и разумно, за да хванете риба
играта беше забавна и аз я харесвам, но има само едно нещо, което не ми харесва в това приложение, надявам се следващата актуализация да даде възможност да изключа bgm и да оставя sfx включен, просто искам да слушам звука на барабана и морето пръска
Fishing Hook Sportsspill eyr
това е много добра игра 😃 Харесва ли ви?
Забавно, но супер ограничено време за игра.
Обичам играта, много предизвикателна и добра графика
Bivaq tazi igra e dosta dobbra
Fishing Hook Sport xdo
Приятна и забавна игра, лесна за разбиране, е толкова забавна
Fishing Hook விளையாட்டு upvx
Това е ритъм играта, тя е забавна и пристрастяваща, която започнах да играя през лятото и не мога да спра да играя. 😃😃XD
Лесно..забавно е да се играе за деца😁
Хубава игра има толкова много места за улов на риба
Уау добра игра е добра за 13 години
ТОЛКОВА Е ТРУДНО първия път, когато си помислих, че е лесно, но НЕЕЕЕЕ, те го направиха трудно за първата риба, която някога хванете, моля, направете го по-лесно......... ....... БУКВАЛ!!!
Безинтересно и нереалистично. Деинсталирайте сега.
Неговото забавление не е най-доброто, но над всичко е просторно
Всичко е готино, но играта става скучна и скучна, когато ставате по-силни
Играх тази игра, тази игра е толкова интересна, бях, че рибата идва. Харесва ми тази игра много, но вие можете да направите цялата игра ние можем да направим цялата игра всички игри къде е това интересно Играя всеки път
Става
Asd
Oru alavukku nalla erukku
Извинете, къде е мултиплейърът? Забравихте ли за тях? Чаках от много време... Моля, актуализирайте го сега.
хванах първите три риби...после играта не ми позволи да хвана повече...
много глупава игра!!!
Fishing Hook Sport xdo
Това е много страхотна игра, която трябва да направите повече👍👍👍
почти истинското нещо, дори имаше издърпване, доста вълнуващо
Имам данните си за играта, които са запазени с моя акаунт в Google... Влязох в него, но все още нямам запазените си данни.... Беше нулирано... Как ще получа предишните си данни... Влизам ниво 40...да се върнеш на ниво 0 е трудно братле...
Най-добрата игра в света, която някога харесваше идеята, но не мисля, че е добра идея да дойдем и да видим какво мога да направя, за да бързам, да готова е да се върнем и да я върнем до вторник или наистина бихме искали
Забавно
D saß
Добра игра
Играта е различна в интерес на това е бърза игра за скорост, аз също не използвам проблем
Имам 3 различни игри на 3 телефона и компанията не ми позволява да използвам най-старата на всичките си телефони.
Готина игра
Много добре
Моля, добавете подводен изглед за рибата, която се опитва да изяде стръвта точно преди куката
твърде много скучно
Разходите за надстройки са твърде скъпи. Искам да купя надстройка, но струва твърде много.. Трябва да намалите разходите.Това е само моето предложение, надявам се в следващата актуализация цената на надстройките да не е твърде скъпа...
Играта започва да се превръща в игра на пари...след актуализацията не можете да я играете добре, когато сте офлайн... трябва да сте онлайн, за да имате добро представяне на играта и съм много сигурен, че някои от вас няма да я харесат, защото не можете да я играете добре в офлайн.. късмет играчи. Съжалявам, момчета, деинсталирах
Fishing Hook Sportsspill eyr
Това е прилична игра за риболов
най-добрата игра КОГАТО
болех лах
👌
хубава игра.. твърде много реклама
World of Tanks Blitz 頭脳系 vunv
Тази игра толкова много ADV. Оправи го!!!!!!!
Всичко, цялото оборудване е твърде скъпо, го прави по-евтино.😥🙄
Загубих нивото си 80 и трябваше да започна отначало. Наистина се уморявам от това.