Post by lysmilesssimpsmar on Feb 11, 2022 18:41:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody więcej wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Rising Super Chef - Cook Fast 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam tę grę, moja jedyna krytyka to niemożność częstszego ulepszania za pomocą monet... Aktualizacja... Dlaczego gra nie daje mi nagród za ukończenie zadań poziomu po tym, jak wrócę, aby je wykonać? Ostatni raz to się zdarzyło, gdy ukończyłem 3 zadanie na poziomie czekolady i podałem 250 Tart Truskawkowych, a następnie nie otrzymałem nagrody. Nie pamiętam, na drugim poziomie wydarzyło się to samo, ale wiem, że jest to bardzo frustrujące
w dowolnym momencie by być wiecej czasu
Gra ciągle się zatrzymuje, a ja tracę wszystkie postępy, które zrobiłem. Dotarłem tam. To rozczarowujące!
Cóż, to dobra gra, ale czasami jest to naprawdę denerwujące, musisz użyć swoich zasobów, aby przejść poziom.. I po prostu zastanawiam się, czy kupiłem buty, aby dziewczyna była szybka, na początku tak, jest naprawdę szybka, ale potem znowu nagle zauważyłem, że jest zbyt wolna, by się ruszać, co naprawdę mnie denerwowało, czasami nawet myślę o odinstalowaniu gry, czasami jest do bani, czasami naprawdę nie jesteście śmieszni🙄
Dobra gra, ale przeszła pewien poziom, nie da się wygrać bez płacenia, szczególnie te z konkretnymi zadaniami do wykonania dania. Jak możesz spełnić, jeśli ci klienci nie przyjdą bez płacenia za dwie dodatkowe porcje sekund?
Po aktualizacji ponad 380 monet poszło w ......
Byłem wielkim fanem tej gry, ale wczoraj została ona zaktualizowana i zabrała wszystkie moje pieniądze i czapki szefa kuchni, a także prezenty od znajomych z Facebooka. Czy tak się dzieje po aktualizacji, wolałbym odinstalować, ponieważ wydałem pieniądze na wszystkie trzy elementy, a teraz wszystkie zniknęły.
Uwielbiam to, ale nie jest łatwo zdobyć trzy gwiazdki?
Nie wiem, co się stało. Gra w ogóle się nie otwiera. Kilka razy przeinstalowałem, wyczyściłem zaczep. Ale nadal nie otwieram. Ugh gra się zawiesza, kiedy klikam, aby otworzyć. w ogóle się nie otwiera,
Super.
Rising Super Chef - Cook Fast Arcade raut
Dopóki nie zdobędę moich 75 zielonych dolarów, które wygrałem podczas tej gry i moich przedmiotów premium, które zarobiłem dzięki tym denerwującym dodatkom i obrotom koła, ta gra nadal będzie otrzymywała ode mnie 1 gwiazdkę! To była gra nr 1, dopóki nie zacząłeś być chciwy. Brak możliwości wygrania lepszych nagród, których prawie nigdy nie chcesz dać swoim lojalnym klientom, a ceny ulepszeń są absurdalnie wysokie! To wielkie rozczarowanie! Gdybyś nie był tak głodny pieniędzy, dostałbyś mnóstwo pieniędzy! Smutny!!
całkiem fajna gra! trochę trudne dla mnie, gdybym chciał kupić kolejną miskę do mieszania lub patelnię i może nawet zaktualizować niektóre rzeczy, byłoby jeszcze lepiej. może ponownie zainstalować i spróbować jeszcze raz.
Punkty dotykowe nie są ustawione poprawnie, więc kiedy dotkniesz czegoś, w rzeczywistości wybiera coś innego w pobliżu plus po kilku poziomach, musisz prawie zapłacić, aby przejść dalej. Miałem klientów, którzy przychodzili i odchodzili kilka sekund później nadal szczęśliwi, żebym przegrał grę
To najlepsza gra. Ale chcę, aby gra została usunięta przez pomyłkę, abyśmy mogli zainstalować ją później i zacząć od tego poziomu, na którym byliśmy przed jej usunięciem. Więc proszę, daj nam również tę możliwość gry. Ale TO NAJLEPSZA GRA.
Dobra gra Uwielbiam to Nie spiesz się, graj, a pokochasz coś nowego do gotowania w domu i nie tylko ☺️ Uwielbiam to
Ta gra jest naprawdę fajna do grania w wolnym czasie. prawie żadnych reklam, dzięki
Piano Music Go: Musiikki Pelit Musiikki ylvb
Świetna gra dla zabicia czasu.
Naprawdę kocham tę grę, ale uważam, że nie powinniśmy wydawać prawdziwych pieniędzy tylko po to, by zdobyć określone przedmioty. Powinna istnieć inna możliwość zdobycia elementów członkowskich, poza wydawaniem prawdziwych pieniędzy. Poza tym gra jest niesamowita i pomogła mojej córce poprawić koncentrację.
PIENIĄDZE 🤑 GRAB!! STRZEC SIĘ!! Gra nie jest trudna… Nienawidzę sposobu, w jaki przesadzasz za dolce, chociaż w kategoriach prawdziwych $. Jeśli są potrzebne do ukończenia poziomów, powinno być ich więcej niż niewielka ich ilość. Z tego powodu muszę go odinstalować. Chciwość nie jest dobrą cechą. To cię bankrutuje. Miej serce dla swoich klientów!!!
Dlaczego zginęła mi cała cała gotówka którą zbierałam
Musiałem sprowadzić gwiazdki w mojej pierwszej recenzji, ponieważ ostatnio gra przestała działać podczas gry i wyprowadzała mnie z gry na ekran główny i jest to denerwujące, że robi to już od 2 dni, więc postęp zniknął i muszę zagraj ponownie na tym poziomie, gdy ten problem zostanie naprawiony, przywrócę mu 5 gwiazdek Uwielbiam tę grę lepiej niż 1 i 3 2 to doskonała grafika i płynna gra do tej pory
Kocham tą grę. Grałem w to wiele razy na przestrzeni lat. Wcale nie podobają mi się aktualizacje! Tak trudno jest ulepszać przedmioty, dlatego trudno jest robić postępy i sprawić, by gra była przyjemna.
Bardzo kocham tę grę. Jedynym problemem jest to, że tworzenie nowych poziomów zajmuje zbyt dużo czasu. To było prawie rok temu i wciąż każecie mi czekać na aktualizacje. Myślałem, że ta gra była tego warta, ale tak nie jest. Zamierzam usunąć tę grę i znaleźć inną 1.
Lubię różne przepisy, trzymaj mnie na palcach:)
Fajnie, po prostu klient czasami zamawia dużo rzeczy, których nie możesz dokończyć w tym samym czasie 😉😋
Kiedy będą nowe poziomy?
Kiedy będzie nowa aktualizacja?
Grałem w nią ponownie i tym razem dołączam lepiej niż za pierwszym razem lubię tę grę dziękuję zagraj, jest w porządku
Twoja gra nie rozpoznaje koreańskiej zupy warzywno-ryżowej w celach lokacji. Całość pozostaje na poziomie zero. Zaczyna się na poziomie 27 w kuchni koreańskiej. Dziękuję za informację dotyczącą poziomu 32.
Naprawdę podoba mi się ta gra, ale dzisiaj, kiedy grałem, kliknąłem opcję połącz z Facebookiem, aby uzyskać więcej monet do gry, niestety gra została zrestartowana i ponownie, aby forst leve. Osiągnąłem poziom 378 w Azji Południowo-Wschodniej.
Problem, który mam, polega na tym, że kiedy coś się psuje, przerywa to płynność gry. Staje się to bardziej żmudne niż zabawne, gdy tak się dzieje, co dzieje się przez całą grę. Czyni to nieodtwarzalnym
Lubię tę grę, po prostu nie podoba mi się, ile wszystko kosztuje, a także jak szybko klienci się denerwują, mimo że dajesz im popcorn, aby byli szczęśliwi. czasami też czuje, że niemożliwe jest dotarcie do celu. myślę, że należy to poprawić i może wtedy gra będzie przyjemniejsza
Uwielbiam grać w tę grę, ale nie możesz bez płacenia dużych pieniędzy, ponieważ gra jest zorientowana tylko na pieniądze. Moja rada nie graj, to nie fair, bez względu na to, jak dobry jesteś, a ja jestem w tym dobry. Odinstaluję go i nigdy więcej go nie odtworzę. Nie marnuj na to swoich pieniędzy! Po prostu szkoda naprawdę
Zawsze była fajna gra w gotowanie aplikacji. Daj temu szansę. Kocham to do tej pory. Zestaw do przygotowywania posiłków jest niesamowity. Wciąż za wcześnie, aby dać to pełne 5. Opinię o aktualizacji wydam później. Jak na razie dobrze. 👍.
Rising Super Chef - Cook Fast Arkádové ynmp
Grałem przez długi czas, kiedyś rozdawał pełną liczbę czapek kucharskich na początku każdej nowej rundy / kuchni, ale teraz musisz grać na specjalnych poziomach, które pojawiają się w tej rundzie, wygrywając maksymalnie 3 czapki na poziom. To powoduje, że drzewo obumiera i nie ma już składników premium. Kolejna runda jest ustawiona, gdy pozostajesz na tym poziomie przez wieki, nie będąc w stanie poprawić obecnego wyniku, aby zdać, a kiedy faktycznie wydajesz pieniądze, wykorzystuje wszystkie te notatki, aby zdać. !
Gra jest wciągająca, dopóki nie możesz nadążyć z gotowaniem i utknąć na poziomie na bardzo długi czas. Utknąłem na poziomie 74 na zawsze i zaczyna być denerwujący. Zaczynasz mieć wrażenie, że spycha cię w kąt, aby spróbować zmusić cię do kupowania rzeczy.
Bardzo ciekawe, nowatorskie pomysły, bardzo lubię tę grę
Uwielbiam tę grę z WIELU powodów, jeden z nich jest po prostu dlatego, że kwalifikuję się do premii, które w przeciwnym razie musiałbym zapłacić za wszystkie i WSZYSTKIE zakupy „dopalaczy” w aplikacji. Mając to na uwadze, sugeruję, że wymagane filmy reklamowe/reklamy, z których WSZYSTKO są niezbędne, aby pomóc nam w oglądaniu, aby otrzymać coś za darmo. Czuję, że przesłanie komentarza nie musi oznaczać, że jest to skarga, raczej moja opinia jako wyrażenie rekomendacji i/lub sugestii dotyczących oglądania filmów: w tym przypadku moim problemem nr 1 jest fakt, że zaakceptowałem to, aby otrzymać darmowe korzystne bonusy , jesteśmy zmuszeni oglądać 30-sekundowe filmy, średnio CZTERY razy z rzędu. To bardzo odstraszające i denerwujące, że te 30-sekundowe filmy, które musimy obejrzeć, są dokładnie TAKIE SAME... aby oglądać te same 30-sekundowe reklamy, bo w tym tempie, zajmuje to ponad 2 minuty @ minimum, aby otrzymać bardzo małe, ale mimo to doceniane darmowe bonusy🤷⏳🖥🤳⏰🤦
Fajna zabawa, uwielbiam to, daję 5 gwiazdek bardzo przyjemna, bardzo zabawna, cieszę się
Lubię tę grę. Jestem na poziomie „nie poddawaj się” lubię to, ale kiedy poniesiesz porażkę na poziomie, zabierze cię to z powrotem do pierwszego, używasz wszystkich swoich dolarów, aby pomóc ci się podnieść. Nie należy kłamać i zaczynać od nowa, to była strata moje zarobione dolary nie wiedzą, nie możesz ich odzyskać, niw mnie to wpada bez żadnej pomocy, dlaczego to robisz?... Uuugh!
Na początku podobała mi się ta gra, ale potem sterowanie ciągle szwankowało. Próbowałbym podnieść składnik, a nie byłoby tak, abyś był ciągle w tyle i nie był w stanie nadążyć. Również za dużo pieniędzy na ulepszenie, a jeśli nie ulepszysz, całkowicie utkniesz na poziomie, więc musisz grać na tym samym poziomie kilka razy, ponad 10 dla mnie, tylko po to, aby zdobyć wystarczającą ilość pieniędzy.
Coś została wywala.
Jedna z lepszych gier tego typu, fajna, wymagająca... główną rzeczą, która mnie denerwuje, są rundy, które musisz obsłużyć danemu klientowi. Nigdy ich nie odzyskasz, nawet wydając tokeny na dodatkowy czas, możesz zdobyć kolejnych 20 klientów, ale żaden z nich nie będzie celem w tej rundzie. Jest to denerwujące, ponieważ mam nadzieję, że zostały wygenerowane losowo, ale myślę, że gra robi to celowo. Poza tym lubię w to grać
Wygląda na to, że błąd został naprawiony. Dziękuję . 💖.
Lubię grać w trybie offline, chciałbym tylko, abym nie musiał ręcznie dostarczać gotowego jedzenia do klienta. A składniki, których potrzebuję do przygotowania dań, a proces przedłuża się, aby ukończyć jedno danie. Możesz skrócić tę dziurę przedłużającą się agonię tworzenia posiłku od podstaw. Proszę to naprawić. Rozgrywka byłaby znacznie lepsza. I jak wydać pieniądze, które zarobiłem w grze, aby poprawić swoją rozgrywkę. Myślę, że nieco 2 skomplikowana rozgrywka.. Można to naprawić.
Jeśli chcesz wydać własne pieniądze, idź na to. Gra została stworzona po to, abyś poniósł porażkę. Dodatkowo cała gra jest teraz oparta na dodatkach, więc bądź na to gotowy, chyba że zapłacisz za członkostwo. Chcę tylko gry, w którą nie muszę grać przez reklamy i płacić za członkostwo w czasie przestoju, który mam dla zabawy. Znowu nie tym razem. Do widzenia.