Post by lysmilesssimpsmar on Feb 11, 2022 18:56:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Мама Симулятор Уход за Малышом ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Мама Симулятор Уход за Малышом IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшення ключів ▞▞▞
▞▞▞ Мама Симулятор Уход за Малышом 2022 version ▞▞▞
Гра хороша, крім того, що має п’ятнадцять додань за дві хвилини і не перестає глюкати. Крім того, коли температура або голод знижується, ви не можете ходити. Хоча це весело, і якби ви могли це виправити, будь ласка, зробіть це набагато краще.
Насправді я люблю цю гру, але це було б 5 зірок, якби на моєму екрані не з’являлася реклама, а коли я входжу в цю гру, мій екран зависає. Виправте це, будь ласка🥺
Maman Simulateur: Bébé virtuel Simulation yocx
Гра мені оч нравиться. Хочеться більше всяких дій з предметами. Хотелося, що можна було б включати плиту. Включати і користуватися мікровольновкою. З холодильника йоду доставати і давати малишу, відкривати і закривати дверцю (холодильника). Світ включати і включати. би не погано(я про вкл. і викл.)Еще що би можна було би штору отодвигать.День.Ночь.И що би в кружку и кастрюлю можна було би що то укладати.Кажеться все.Знаю занадто багато.Но це все лиш пропозиції.Как хочете.(удачі)))
Чому вони повинні замикати всі кімнати на певні дні!!!!!!!!!!!!!!!! Ця гра відстойна.😑😐😣
Ця гра така дивовижна, проста в грі та весела, мені подобається графіка, елементи керування, але одна проблема, яка мені не подобається, і причина, чому я поставив 4 зірки замість 5 зірок, полягає в тому, що я не можу відкрити зал і Двір. Я шукаю ключі по всьому будинку, але не можу знайти, будь ласка, чи можете ви дати такі підказки, щоб ми могли дізнатися, де ключі? Але так, як я вже кажу, ця гра така хороша❤️ А для творців я сподіваюся, що ви вирішите проблеми, і я сподіваюся, що ви зробите цю гру красивішою... Люблю Яаааа🙌
Я оцінив це як 3 до н.е., це дуже відстає і важко ходити, але це хороша гра, мені було важко ходити в ній, але дитина мила також було важко вибрати щось
Це дуже добре, але виникла проблема з пошуком ключа від залу
Це хороша гра, але після того, як у вас народжується дочка і ваша дитина просить диск, і коли я це зробив, він сказав ні, ні, це так ragerdosg
Це дуже хороша гра, але проблема в тому, що ми не можемо знайти ключі від залу та двору. Тому я поставив цій грі 4 зірки. Я також бачив інші огляди, і майже у всіх людей така ж проблема. Деякі люди мають проблему з рекламою, але рішення полягає в тому, що ми можемо вимкнути нашу мережу під час гри, але ключ до залу та гарду знайти дуже важко. Не могли б ви розповісти нам або підказати ключі. Будь ласкаеее. Інакше це дуже хороша гра.
Ця гра дійсно чудова, але є рівні, і в ній є час, щоб прибрати і подбати про сім'ю...
Я щойно завантажив цю гру і переглянув уже близько 20 оголошень, і щоразу, коли я натискаю кнопку, я мушу дивитися додавання, БУДЬ ЛАСКА, ВИРІКУЙТЕ ЦЕ Я відчуваю, що ви не можете зрозуміти, БУДЬ ЛАСКА, позбавтеся від реклами
Мені це подобається, але коли ви добираєтеся до останньої частини, вона не рухається, я її ненавиджу
Я поставив йому чотири зірки, тому що це було дуже круто, але коли я грав у режимі рівня, я не міг вийти на вулицю, тому я поставив йому чотири зірки
Дуже класна гра супер!
Гаразд, це чудово і складно, але я оцінюю це на 5 зірок, тому що це весело, я скинув його минулої ночі і смішно, як кожного разу в грі на 18 або 19 день, але це весело, смішно та складно на в той же час і я дитина
Ваввва клас 5 зірок це вав
Я не можу дати йому оцінку через те, наскільки він жахливий і нудний. Я не знаю, як комусь у здоровому розумі може сподобатися ця гра. Зробіть вигляд, що зірки немає
Це така крута граааа
привіт, я граю в цю гру, це так круто, але... коли я на 7 рівні, завдання буде дуже важким, а коли я виконаю останнє завдання, я можу забрати дитину, тому я програю і можу виграти на цьому рівні🙂
Це найгірша гра проти реклами, і коли ви даєте дитині те, що вона хоче, їй це не подобається, але в цілому це весело
Мені подобається ця гра, але там занадто багато реклами. Я сподіваюся, що розробник зможе зменшити для мене рекламу, щоб я легко грала без перегляду реклами. Дякую. Ця гра як реальність. мені це подобається
Johnny Trigger - Schießt Spiel Action icn
Дочка любить, але csnt розблокувати рекламні подарунки
Мені подобається ця гра, але чи можемо ми зробити щось краще, наприклад, у першому прирученні кожного дня і щохвилини тато допомагає стати таким жорстким для мами за те, що я люблю бути чимось іншим, як це, і як би твій собака тут, а ти говориш, що собака приходить сюди
Все 5 зірок оттоко няма кота
Мені дуже подобається ця гра, у мене був дуже хороший досвід. класні кімнати чудові друзі донька дитина, як дуже весело! Моєму брату теж подобається!! І найкраще в цій грі полягає в тому, що це дає реальний досвід, як мама, чудові графічні якості, достатньо часу, навіть мій маленький братик легко проходить кожен рівень, тепер час для найсмішніше в цій грі, дочка, тому що вона сидить лише на одному місці, як дуже смішна а в реальному житті я так довго сиджу на одному! Справжній досвід класні функції 💖💖🤗
Гра чудова але після 23 перестала запустити рівень, щоб почати щось із цим
Наче грі доводилося видаляти забагато реклами щохвилини
Ця гра класна, дуже гарна і дуже грайлива гра. Дуже важко, тому що потрібно робити все по дому. Хто коли-небудь. Зробили гру, яку ви зробили дуже чудово.
Це дуже хороша гра, їй просто потрібно виправити дизайн і видалити всі додавання, і вона стане однією з біт-ігор і, будь ласка, приберіть рекламу
Ця гра крута. У мене така ж проблема, як і у всіх інших, клавіші, також вона продовжує блимати, коли я граю на своєму планшеті, тому я поставив їй одну зірку, тому що вона робить кращі ігри, будь ласка.
Гаразд, є кілька речей, які я віддав Stars лише тому, що він занадто відстає, я маю на увазі, я знаю, що вони вкладають багато часу та зусиль у цю гру, але вона відстає, так як ніхто не повинен так багато піклуватися про свою дитину ніби ти можеш пофарбувати свою дитину в кольори, я думаю, що це трохи дивно, але загалом мені не дуже подобається гра, для якої потрібен Інтернет і вона повільна, але якщо ви любите такі ігри, ви любите фарбувати свою дитину, як кинути свою дитину ви любите кидати його іграшки, але якщо вам це подобається
Іноді є купа реклами, але, крім цього, мені це подобається, ви повинні спробувати це дуже приємно, АЛЕ я хотів би, щоб я міг вибрати стать моєї дитини та купати шкіру дитини. Тому, будь ласка, спробуйте додати це. Також я не можу знайти ключі від дверей
Мені подобається гра, але майже щоразу, коли я намагаюся підібрати щось, з’являється реклама
Це найкраща гра, але у мене є проблема в тому, що 1 ви повинні додати кімнату 2 Я не можу відкрити кімнату залу 3 ця гра хороша, але є багато реклами, але ця гра дуже хороша
ІГра просто сопер😀😀😀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ 💛 Удачі! 💛 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Чи появиться батько в мене вже 59 рівень? І чому так мало кімнат?
ЦЯ ГРА ДУМАОООО, Я ДІЙСНО кладу дитину на коляску, а потім виводжу її на вулицю 😂😂😂 Але, можливо, ви можете видалити рекламу безкоштовно
Мені не подобається той факт, що після кожного дотику до чогось або підняття з’являється реклама або дві, я не зміг нічого повернути назад, як я підняв, я міг лише кинути, я також не зміг це повернути. ніби ванна кімната була замкнена до дев’ятого дня чи щось таке, я не бачу своєї особи, я не розумію... також рух людини дивний. Я видалив гру.