Post by pabicareti on Feb 17, 2022 16:24:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Koala Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk dārgakmeņu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Koala Crush 2022 version ▞▞▞
pārāk daudz reklāmu!!! Citādi būtu lieliski.
Manam internetam nav nekā slikta. Kāda ir problēma? Man patīk šī lietotne, bet, mēģinot izveidot savienojumu ar Facebook, tā turpina teikt, ka man ir problēmas ar internetu. Bet manam internetam nav nekā slikta. Lūdzu, palīdzi.
Lieliska spēle, bet reklāmas to sabojā 30 sek. reklāmas starp katru spēli
Vienīgā problēma, kas man ir ar spēli, ir tāda, ka, atverot dārgumu kastīti, jūs saņemat 15 papildu sirdis un aizverat to, tās vairs nav. Jūs tos nevarat paturēt. Tas ir tik ļoti kaitinoši.
Pārāk bieži tiek rādīts pārāk daudz reklāmu! Tās ir pārāk garas. Agrāk es varēju noklikšķināt, ja neinteresējos, tagad es nevaru, kā rezultātā spēli nespēlēju tik bieži, jo tas ir kaitinoši!
Koala Crush እንቅስቃሴ ያለባቸው cgyk
Avārijas visu laiku.. neielādēsies līdz otrajam mēģinājumam.. sasalst... nav vērts spēlēt! Pārāk daudz citu spēļu... atinstalēšana.
Patīk, jauki, vienkārši, laba grafika, jauki līmeņi.
Jautra spēle, bet ceļš uz daudzām reklāmām! Reklāma pēc katras spēles, ko spēlē!
jūs turpināt man iziet no vietnes un atgriezties, lai spēlētu papildinājumu dēļ. Man tas apnīk un uz kādu laiku pametu.
Man patīk šī spēle, kas rada ļoti atkarību. Dod jums vairāk dzīvību, ar kurām spēlēt. Jūs iegūstat vairāk ieroču, ko izmantot. Es nevaru to nolikt.
mīlu šo spēli! reklāmas nav tik kaitinošas kā dažas spēles
Mana pieredze bija jautra un bez atslēgas, kā arī redzēt, kā darbojas jūsu smadzenes.
Man patīk, ka varu pārspēt līmeni bez nepieciešamības veikt pirkumus. Mana vienīgā pretenzija ir tāda, ka ir pārāk daudz SLUDINĀJUMU!!!
Šī spēle neļauj atgriezties iepriekšējā līmenī, lai iegūtu papildu zvaigzni. Tas ir nepārtraukts spēles izaicinājums, lai pilnībā sāktu spēli, kas patiešām padara to jautru. Esmu izdzēsis spēli un vairs nelejupielādēšu.
Šī spēle ir ļoti aizraujoša. man tas patīk. Daži no šiem smagajiem līmeņiem ir ārkārtīgi smagi.
Sākumā tas ir lieliski, un pēc tam spēlē ir daudz reklāmu, un jūs nevarat izvēlēties gājienus, izņemot kaut ko pirkt, lai palīdzētu spēlēt spēli, tas nenotiks
Kādreiz bija mana mīļākā spēle. Kā izkļūt no "posmiem" un atgriezties "līmeņos"?
Jo augstāk jūs ejat, jo grūtāk. Pirmie vairāki līmeņi ir diezgan vienkārši
Izklaidējoša, bet tik daudz 30 sekunžu reklāmu!! Un reklāmas ir vienas un tās pašas atkal un atkal un atkal...
Nevaru aizvērt reklāmu pēc spēles, jārestartē, pazaudētas dažas zvaigznes
Ātri un jauki, taču tas nepārtraukti apstājas, sasniedzot līmeni... 3 reizes 9. līmenī un atpakaļ uz Play veikalu, lai nospiestu cilni OPEN.
Tas nedod jums atlīdzību par progresu, jums ir jātērē monētas, es domāju, ka tam vajadzētu jūs apbalvot par progresu
Man patīk šī spēle, un es to spēlēšu visu laiku. Mans vīrs to pārņēma no manis, kad pirmo reizi lūdzu viņu pabeigt, kamēr es kaut ko daru. Mīlu to.
The Frostrune Авантуристичке ipne
Rediģēt, lai pievienotu — es jau esmu novērtējis lietotni. Es būtu pateicīgs, ja jūs varētu apturēt uznirstošo logu "novērtējiet mūs!" šķendēties. 😉 Patīkami, bet pārejas starp līmeņiem ir ļoti lēnas. Vēlos, lai mēs varētu noklikšķināt, lai to paātrinātu, piemēram, līmeņu beigās esošā opcija “Izlaist”.
Spēles kļūme! Man patīk šī spēle, taču tā turpina traucēt, kad mēģinu izņemt papīra laternu rindas! Normāli iedegas, kad pieskaņoju tām, bet nepazūd, kad iededzos veselu rindu! Palīdziet, kā to salabot?
Man patīk, ka spēli nav iespējams spēlēt katru dienu vienā un tajā pašā laikā, lai saņemtu ikdienas atlīdzību. Lielākā daļa spēļu tiek piedāvātas 24 stundu periodā no pusnakts līdz pusnaktij. Tas ļauj jums spēlēt, kad jums ir laiks, un jums nav jāiesaistās vienā un tajā pašā laikā katru dienu.
Es domāju, ka tā ir lieliska spēle. Nav vajadzības pēc dzīves, jūs nekad neizsīkst. Tomēr tas tikai beidzas. Tajā teikts, ka katru nedēļu ir jaunas spēles, taču pagājis mēnesis un nevienas jaunas spēles.
Man patīk šī spēle, taču esmu gaidījis, gaidījis un gaidījis jaunus līmeņus. Cik vel ilgi??! Lūdzu!
Patīk šī spēle, tā reizēm kļūst izaicinoša. Nodrošina prāta darbību.
Nav slikti, ka spēles laukums varētu būt lielāks.
Nedarbojas pareizi neatkarīgi no tā, cik reižu es iztīru kešatmiņu, vienkārši netiks ielādēts.
Spēle ļoti patīk, taču videoklipi bieži vien nav pieejami, lai nopelnītu bezmaksas monētas. Šodien es esmu 1295. līmenī. Esmu vairākas reizes mēģinājis izvēlēties pastiprinātāju, taču tas nekad nedod man šīs spēles pastiprinātāju!
Jautri, bet dārgi. Sākumā tie jūs aizrauj ar viegliem, bet pēc tam kļūst grūti, un jums ir vajadzīga palīdzība, taču tas maksā pārāk daudz. Es vēlos, lai būtu jautras, bet bezmaksas spēles.
kad esat spēlējis šādu spēli, tā šķiet patiešām vienkārša un vispārīga. būtu lieliski piemēroti maziem bērniem, kuri mācās spēlēt šāda veida spēles
Es sasniedzu līmeni. Tas ir pilnībā pabeigts, un tas nesniedz kredītu, kas nosūtīts uz e-pastu, lai to labotu pirms dažām dienām. Joprojām tā pati problēma.
Koala Crush آرکید mgsd
Tā būtu patiešām jauka spēle, bet ar reklāmu pēc katra līmeņa jūs pavadāt vairāk laika, skatoties reklāmas, nekā spēlējot spēli. Notiek atinstalēšana.
Koala Crush Arkády xys
Koala Crush Arcade klz
Jautra spēle. Līdz šim nav tik neticami grūti, ka nevarētu nokārtot līmeņus.
Es gaidīju vairāk nekā nedēļu, lai iegūtu citus līmeņus. Tas tikai saka, ka drīzumā sekojiet līdzi jaunumiem. Nav iespēju atjaunināt, lai iegūtu vairāk līmeņu!
Tas bija lieliski līdz brīdim, kad viņi pievienoja reklāmas pēc katra līmeņa, un tagad tas viss avarēja un izslēdza jūs no spēlēm. Arī tad, kad es atgriežos pēc tā avārijas, esmu pacēlies par līmeni uz priekšu, jo esmu uzvarējis, tomēr man ir izdevies zaudēt visus bumeranga bonusus, ko saņēmu, uzvarot 3 pēc kārtas.
Vidēja kuba spēle. Tālu uz daudziem piebilst, tik daudz, ka jūs neskatāties uz tiem, jūs vienkārši meklējat izeju.
Man nepatīk, ja tas novieto vienumus apļa sākumā. Tas izjauc to, ko es tur eju. Un tad es izmantoju dzīvi, lai dzēstu bonusu. Atbrīvojieties no tās bumeranga lietas.
Šī ir jautra spēle, taču viena lieta, kas man ļoti nepatīk, ir ikreiz, kad izturu līmeni, tiek parādīta reklāma. Tas ir tik apgrūtinoši, ka man gribas beigt spēlēt un meklēt citu spēli.
Nu jebkura spēle ar mūža limitu ir pelnījusi max 2 zvaigznes no manis. Tie tik un tā nebūs patīkami (vismaz man).
Jautri, jauki, viegli un relaksējoši, reklāmas starp katru tāfeli ir nedaudz kaitinošas, pretējā gadījumā es tai piešķiru 3,5 zvaigznes.