Post by pabicareti on Feb 17, 2022 16:34:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ нескінченний золотий хак ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
Це дійсно хороша гра з безліччю ігор, у які ви можете грати, але я поняття не маю, чому, але з однієї причини кажуть, що чіт коду виявляється, коли я намагаюся грати в bedwars або будувати та стріляти.
Грайте протягом 1 дня і він збільшується, з чим дуже важко грати, але з моєю сестрою все в порядку, тому шанси 50 на 50
Гра хороша всім, але мені не подобається те, що тут деякі з ігор взяти з гри Roblox, наприклад, Anime Fighting Simulator і Bird Simulator.
чому дорого покупки в бед варс пж зроби безкінечне кількість башен і парлапланів пж і желез меч 3 железа а зол 4 пж
Спс за обнову
Blockman Go Arkadne igre qxqz
Привіт, засновники block man go bed wars і sky block та багатьох інших ігор!! Але деякі люди використовували хак і таке інше, а деякі люди використовують там реальний розрахунок кілька разів, вони використовують там alt acc, будь ласка, виправте блок man go, якщо ви не виправите це, деякі люди називають це помилкою man go and hack man go #fixweneedhelp salot people is so ... Божевільна доля хакерів 👿👎😾 #виправити
Ця гра хороша, але є проблема. Кожен є хакером у bedwars, і чому в інших іграх, таких як skyblock та trening arena, немає оновлень. Я сподіваюся, що всі хакери зникнуть у blockman go adventure та tnx для цих нових подій.
Фу що за дурна гра я навіть до неї підключитися не можу, щоб увійти не рокомендую😠😠😒😒😒😐😐😠😠
Це дуже хороша гра, але коли я відкриваю bmgo і створюю новий обліковий запис в іншому регіоні, він каже, що настало нове обслуговування, тому я натискаю цю опцію підтвердити, а потім говорить, що завантажити блок man go-adventure, але коли я заходжу в playstore і знаходжу blockman go-adventure він нічого не показує про blockman go-adventure, але коли я відкриваю це посилання з браузера, він говорить, що воно недоступне у вашій країні, а також це обслуговування таке саме, як і останнє технічне обслуговування
Розробники жодним чином не реагують на звернення до них щодо взлому облікового запису та зміни паролю. Складається враження, що кожен сам за себе в цю грі.
Постільні ватаги для старих гравців несправедливо. Новачки отримують хороші руни, а старі нічого не отримує. не справедливо, ви повинні проводити події для старих гравців, тому що це несправедливо.
Жалоба: розрабименя взламал Антон або Артем _0 виможіть мені мій акаунт вибрати уантона або Артема _0 будь ласка 😭😭😭😭😭😭 зберіть уантона або артема_0 мій акаунт я буду вам вдячна, буду ласка, зв'яжіться з паролем😭
Ужасна гра багато вчителів і все вирішує донат і багато обманщиків за місяць тому мою лп взломали а у її був донат Розробники прошу дати людям нормально грати і не викачувати соки! И много нубов всех за 3сек убиваю кобудто ви їх блокуєте исправьте!!!
Гра дуже класна всім рекомендую
Завантажити безкоштовно Blockman Go Beta ...
Це найкраща гра в світі. Єдина проблема в тому, що вона займає стільки місця.
Причина, чому я поставив йому дві зірки, була не лише через помилки. Наприклад, як щодо інших ігор? Коли ви дасте eggwars нову карту? Вони завжди оновлюють ліжко і нічого більше. І оновлення регіону, PH люди звільнялися через це. І його потрібно видалити, тому що я не можу грати зі своїми друзями, які не є філіппінськими. Це потрібно видалити, багато людей скаржилися на це, включаючи мене. Будь ласка, виправте це.
Привіт, у мене є одна проблема з bedwars, коли я натискаю ярлик магазину, він перетворюється на поповнення, і він виходить з ладу, і моя батарея буде дуже низькою, будь ласка, виправте це, і зараз багато хакерів виправляють це, plzzzzzzzz, я дам йому 5 зірка, якщо ви виправите це і хакера
Я дуже люблю цю гру, але у мене є 1 проблема: моє сховище завжди заповнюється, коли я граю, але мені подобається ця гра, тому я ставлю цьому додатку 5 зірок, тому що він дуже гарний, і у нас є команда, а небесний блок дуже весела гра і якщо більше гравців знайдуть цю програму, ви повинні завантажити, тому що це гра, яку ви ніколи не відмовляєте від гріха, гарного дня, дякую
Ця гра тепер є сміттям, вирішує проблему, яку ви не можете додати в області майнінгу, будь ласка, виправте, або я ставлю їй 1 зірку
Не треба було додавати гру в кальмару це дуже тупа гра, можна було додати гру friday night funkin не гру в кальмара 1 зірочку за додавання гри в кальмару
У нього є невеликі проблеми під час гри. Це перегріває мій телефон і сильно розряджає батарею! (Всього за 20 хвилин він зріс зі 100 до 89!) Загалом, мені подобається гра! 😄
Чому нільзя скачати
Створіть свою власну гру так само, як і інші, поки я грав у ліжкові війни, ця гра була веселою, навіть якщо я почав грати в цю гру дуже давно, наприклад, у 2020, 2019 або 2018 роках, до того, як я був персонажем, який не вдається, я ще не знаю, як грати після цього мій перший друг навчив мене грати, тоді я почав щось змінювати, так, гравці, рольові ігри в будь-яких іграх. Я бачу, що тут відбувається. Ліжкові війни були популярні, як створені в будь-який рік, хто створив цю гру? Так, хто створив цю гру
Обнова фігня звертайте все як бул
Брат, я продовжую повертатися до старішої версії bedwars щоразу, коли граю в ранг, який дурний, що помилка в blockman go більше року, ти все ще не виправив це, я не можу грати в bedwars, як цей, я продовжую втрачати свої зірки, я ненавиджу цю гру !!!
Ця гра дійсно дивовижна!😍 Мені подобається, як bedwars отримують більше приємних призів для нас!🤩 Я грав у неї 3 роки і досі граю в неї та все ще чекаю на ще приємні призи та події!! 😀🤩
Blockman Go Arcade xdf
Little Big Snake ง่ายๆ wlev
Ну, це була моя улюблена гра, але не тому я поставив 1 зірку. Коли я грав у свою улюблену гру Skyblock, мені з’явилася реклама. У тому числі і те, що я був у PVP в області майнінгу. Це було так дратує, оскільки реклама з’являється кожні 30 секунд, що робило гру НЕГРАЛЬНОЮ. 😐 Те саме для Bedwars. Крім того, це пограбування Minecraft і ROBLOX разом, тому, можливо, спробуйте бути більш оригінальними. Я хотів би поставити цьому 0 зірок. До цього часу виправте оголошення, будь ласка! 🤨
Blockman Go Arkade kjkp
Топ
Розраби чого коли я пройшов повністю івент я не міг забрати скін там було написано, що пройди івент і отримати скін
Загалом добре, але є багато проблем, як-от оплата за перемогу, помилки та злом. Здається, звітність нічого не робить. Мій улюблений — ліжко. Я все ще насолоджувався цим і проводив багато годин, граючи.
Blockman go — це дуже хороша гра — це багатокористувацька і багатокористувацька гра, як-от bedwars skyblock і грає в ігри безкоштовно, без співу, і мої друзі дуже щасливі, і я збираюся в цю гру і закінчую плюс як skyblock cross wow я дуже дуже щасливий і це кінець гри дуже великий, і bedwars ending big і bedwars вбивають ліжка і так легко вбивають гравців, це мені подобається ця гра, бей
Хахаха Хахахххаххахахахахаххвхахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххххххвхвхвххвххвххвххвхвхххвххахаххахаахахахаххааааахахахахахахахахахах
Я хочу бути голубі куби
Гра топ но я не можу зайти на сервери, але обнову поглянути й оцінити по новому
Не купляються кросівки ніндзя тільки появляться з 3 рази виправте це будь ласка Золото інвентарі пропадає!!!!
Детальний опис. Blockman Go: безкоштовні Realms і міні-ігри - збірник різних міні-ігор для Андроїд з блочною графікою Тут кожен зможе знайти собі заняття до
Большой донат
ЧОМУ Я НЕМОЖУ ЗАЙТИ НА НЕКОТОТОРОЕ Сервера Сделайте с этим Что Нибудь ППППППжЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖИ 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭жпжж😭😭
Надто сильно нагрівається пристрій під час гри. Чи достатньо потужний ресурс телефону Є багато безкоштовних і не тільки Гра хороша, але незважаючи на те, що у мене погані враження від гри ставлю 3⭐
У мене не прогдає скін я хз что делать исправте
Тепер хтось поясни мені, чому я отримав тупий збій у режимі рангів. Зараз я скажу 1. Немає магазину, якщо немає магазину, я нічого не можу купити 😒 2. Я не можу кинути, коли намагаюся кинути, я просто не бачу жодного . Виправити це
Ігри які були лучші удалили! А які просто на 1 зірку поставили замість них! Зробіть ті ігри і я поставлю 5 зірок