Post by pabicareti on Feb 17, 2022 16:56:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више хацк ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Brutal Age: Horde Invasion 2022 version ▞▞▞
Кад поцнете игру изаберите зелену хорду и удјите у клан Србија то је мој клан да се дрзимо и да доминирамо
Забавно је ако имате прави клан који се понаша као породица и ваш сервер се не држи грађанског рата..када су сви на истој страници, забавно је расти и постати јак да би се борио против серверских ратова..Али већина се троши много да се то постигне моћни и доминирају серверским ратовима. Још увек може бити забавно.
Хајте сви на сервер 34, хорда црвена клан Балкан, да направимо заједно јак гуилд И да се дружимо
Волите игру, можда би било лакше да надоградите своје трупе, али одлична забава
Brutal Age: Horde Invasion ስልት imf
💪💪👍👍👍👍
Прошло је 2 сата и још увек није преузето
Brutal Age: Horde Invasion কৌশল gey
Научио сам да је ово рибарска игра заснована на огласима
Ова игра је постала превише похлепна за мој укус. Не трудите се да играте осим ако не желите да потрошите минимално 20.000 УСД да бисте чак и били конкурентни. Још више сада са својим новим функцијама. Клони се
Уф фуј
Добар начин да се убије време. Међутим, игра се СТАЛНО руши!!!! Када се поправи, променићу оцену.
Ок.
Програмери су спојили сервере за свакодневне догађаје, што је отежавало добијање награда за рангирање. То је страшно. Молимо вас да га вратите назад. Волим те БА али ово је лудо, једноставно је нереално и изазива још већи презир.
Добра
Здраво, мислим да постоји грешка на делу „Ковај партнера“ Понекад не ради, предлажем, већа дугмад за то „Ковај“ дугме, не знам зашто не ради код мене понекад морам поново да отворим игру ковати партнера
ова игра води рачуна само о плаћеним играчима. за остало, то је губљење времена. ваше трупе изграђене за 6 месеци биће убијене од стране других.
Ухваћен ФБ огласом. Не видим како је ова игра толико популарна. Ружан је као грех и досадан као прљавштина. Преузео сам га на основу огласа на ФБ-у где је игра била у 3Д, било је пећинских људи који се боре против мамута у вулкану, изгледало је кул. То НИЈЕ иста игра.
Брутал Аге за децу од 3 године
Претворено је у једноставно хватање новца за људе који желе да троше новац. Ако не трошите новац, нећете уживати у овој игри. Будући да сте ратна игра, стално ћете бити рушени. И настављају да додају још ствари како би људи који троше постали у основи недодирљиви.
Играо сам више од годину и по дана. За многе варалице. А служба за помоћ не чини ништа да их заустави.
Ова игра је толико сјајна да желим још мало. Био сам у овој игри био у стварном животу да бих могао да будем у телу без изградње
Галаки С4 ектра....
уживам у игри. и постоје мини игрице за играње унутар игре. разумем потребу за искачућим прозорима и огласима. игре су скупе за прављење и постоји само неколико људи који су талентовани да то остваре.
Нема велике разлике у односу на раније.. Ови играчи велике снаге би требало да буду на засебном серверу када постигну велику снагу по мом мишљењу. играч са снагом до 125М који напада малог момка који тек почиње или попут нас покушава да расте једноставно не изгледа фер. Али опет моје мишљење. Видим да многи новајлије одустају као муве. Јако тужно. Волео бих да гледам ратове између ових моћних момака и видим како воле да буду нападнути. Сада је то непроцењиво.
🤗🤗🤗🤗
Brutal Age: Horde Invasion Strategické fkpg
Играо се неко време, али су паивалл превише стрми и пречести. Не можете држати корак са игром ако стално не трошите новац. Игра није за играче, дизајнирана је да заради новац, па имајте ово на уму ако одлучите да преузмете игру.
СВАСТА
За стару верзију
уопште није оно што сам очекивао.. волео бих да заиста можете да учествујете у лову, риболову и сакупљању, а не само да чекате да ваша посада прошета тамо и врати се назад. блех
Ова игрица је супер дупер
Пренатрпана и збркана апликација, која уопште не личи на своје рекламе.
Игрица је у почетку била ок, касније ако не платиш крај
волим ову игру. Играм је скоро годину дана и сматрам да је исто занимљиво као и на почетку (обично када почнем нову игру оставим је након пар месеци). Упознао сам сјајне људе из целог света. Дефинитивно моја омиљена игра. Хвала вам што сте успели.
Игра која изазива зависност. Али је тужно што у сваком посебном догађају, као што је догађај за кућне љубимце или догађај за декорацију, морамо нешто да купимо.. Волео бих да само мало попусте. и немојмо да купујемо ствари да бисмо добили нешто посебно. Радије хајде да урадимо нешто изазовно. И они су сиромашни људи који се играју, знате.. Само богата деца имају прилику да имају посебне предмете. Као декорација предстража, специјални кућни љубимци итд итд... То је тако неправедно.. Молим вас, размислите о овоме. #бруталагерс. И урадите нешто у вези са процесом везивања.. Тако да када купимо нови телефон можемо да играмо са истог налога и на новом телефону..
Иста ствар изнова и изнова, чак су и догађаји исти! Плус они ЖЕЛЕ ваш НОВАЦ. ако не уложите новац у то никада нећете стићи нигде у овој глупој игрици! Зашто бисте уложили новац у ово... идите инвестирајте у ПлаиСтатион или Ксбок. Ова игра је сигурно РИП-ОФФ!!
Света краво ово је грозно. Још једна игра за изградњу, препад и чекање, али чекање је... БРУТАЛНО! Платите за убрзања, платите заштиту или ћете на крају бити само фарма. Не губите време на ову катастрофу програмирања.
Сјајна игра, играјте бесплатно или потрошите да бисте напредовали мало брже, а оба начина су забавна и забавна!!
потпуно не оно што приказују у својим огласима. није импресиониран
Лепа игра!
Волите игру. Тако брутално, тако да изазива зависност, али до данас нисам потрошио више од 1 долара за игру. Споро, али исплативо.
Веома кинески пристрасан. Мој сервер дозвољава Кинезима да прете да ће нас силовати и нашу децу, прети смрћу и убиством. Они стално варају током игре, чак и када утврдите превару, ништа се не дешава. Ако изгубе много, све се враћа, али никоме се ништа не дешава. Некада сам волео ову игру
Ова игра ће вас држати на ногама и стално заузете. Веома је заразна
Брутално доба је пре свега посао. Развијен је да заради новац за Тап4фун. Да бисте постали конкурентни у игри, немате избора осим да потрошите много новца. Ако не желите да потрошите хиљаде, играјте другу игру.
Тренутно има толико проблема са овом игром. Ја сам на ФФ-у и мој скуп (марш) је нестао, не могу да се телепортирам и моји партнери са несталим маршом се не могу изабрати. Ово је веома фрустрирајуће.
стално се искључује
Star Shoot VS Trò chơi điện tử wxew
Играо сам ову игру од почетка. Некада је била одлична игра. Постало је све о томе колико новца сада можете потрошити. Док још увек можете да играте без трошења новца. Не можете бити конкурентни а да не потрошите тону новца.
Хоћу да ми уопште не излази
Незнам једино да је играм
Волим стратегију и догађаје у игри, али сам имао неколико проблема да добијем помоћ од корисничке подршке у вези са проблемима као што су непримање награда, проблеми са другим играчима, итд. Недавно ажурирање је укључивало дневне задатке за коришћење убрзања изградње и донације кланова, али ниједно су кредитирани на било који од мојих рачуна. Веома је досадно изгубити 100 драгуља због лошег развоја игре..
не могу да се повежем са сервером